torsdag 18 februari 2010

Vitaminkick!


Här börjar livsandarna att så sakterliga återvända men det är segt att bli av med illvilliga bacillusker! Jag ska försöka att proppa i mig mer c-vitaminer för att snabbt få upp motståndskraften igen. Det passar ju bra nu när apelsinerna är som godast! Har köpt hem en del nät för att det är så fantastiskt gott att pressa till frukosten. Barnen är inte överdrivet förtjusta i apelsiner för det är mycket kött och sega klyftor men när vi var och handlade i Ica-butiken häromsistens hade de så finurligt provsmakning av apelsiner i halvmånar och vems barn stod inte där och nästan länsade skålen?! Formen var tydligen avgörande..... så nu går det lekande lätt att äta apelsin till efterrätt!

Om man nu ska fortsätta att diskutera vädret som råder så kan jag berätta att det har snöat ihållande här på västkusten hela eftermiddagen och kvällen och det har nog kommit 10 cm sedan i eftermiddags. Får se om maken kan ta sig till jobbet i morgon bitti eller om bussarna har snöat inne! Tänk vilken vinter vi fått uppleva!! Det kommer att kännas extra härligt när våren till slut kommer!


Kramar, Helene

1 kommentar:

  1. Apelsinklyftor vi kallar dom båtar är ju så goda att äta och för att inte tala om hur goda dom är i bastun. Fick min 5 åring att prova det i ondags. Annars gör jag mkt fruktsallad till mina barn och mej

    SvaraRadera