fredag 19 februari 2010

"Säg är det konstigt.....

att man längtar bort någon gång?"
Här i Göteborgstrakten har det snöat hela dagen och håller fortfarande på. Hela tiden undrar man om det verkligen kan komma mer - och japp det gör det! Maken har varit ute och skottat titt som tätt under dagen till ingen nytta, för nästa gång man tittar ut så är det lika mycket igen!

Jag sitter och njuter av att vi igår beställde en resa till Mallorca i slutet på augusti!! Fast det är ett halvår kvar så känns det så härligt! Något riktigt kul att se fram emot! Sonen blev genast taggad att lära sig att simma tills dess.


Vi ska bo på ett annat lägenhetshotell (även om barnen gärna bott på samma!) den här gången som ligger närmare själva centrum, men ändå på promenadavstånd till den ljuvliga sandstranden! Vi har också beställt halvpension som i vårt fall innebär både frukost- och middagsbuffé. Det kan vara skönt att slippa jaga runt på matställen där maten inte faller alla i smaken.

 Förra gången vi var på Mallorca gick vi på en restaurang en kväll och dottern beställde in en pizza, men in kommer ett stenhårt knäckebröd, helt svartbränt med något som liknade skinka. Stackaren! Hon satt faktiskt och grät av besvikelse. Men maken är en man som kan säga ifrån så de fick så snällt fixa något annat till dottern utan extra kostnad. Nästa dag gick vi och åt på Pizza Hut och det smakade ljuvligt!!

Kramar, Helene

(bilderna är lånade på Fritidsresor.se)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar