måndag 1 februari 2010

Välkommen februari

Redan februari och så mycket snö vi har!! Och enligt väderleken ska det komma ännu mer med start i morgon bitti.
I mitten av februari fyller vår dottern 9 år! Redan!! Vart sjutton har tiden tagit vägen? Inte känns det som det var så länge sedan vi satt med det lilla nyfödda knytet på BB och allt kändes så evigt. Innan man vet ordet av går dottern i andra klass och kan läsa, skriva och räkna.

Imorgon ska vår nya kyl, frys och diskmaskin bli hemlevererade! Kul med nya grejer! Vi har bott i vårt hus i 11 år (också nu i februari) och alla vitvaror har hängt med sedan dess så nu ska vissa delar bytas ut. Tanken från början var bara kyl och frys, men sedan har diskmaskinen fått fnatt, så när vi ändå skulle få de andra sakerna hemkörda passade vi på - och fick viss rabatt....(bra med en make som kan pruta lite...)
Frysen ska få åka vidare till en ny familj som vill ha den som en extra frys så länge den håller. Bra när det går att återanvända sakerna lite.

Ha en fortsatt bra start på veckan!
Kramar, Helene

(februaribilden lånad hos Julias vita drömmar)

1 kommentar:

  1. Härligt med nya vitvaror!

    Det verkar som om vi också får börja se över våra - vår tvättmaskin fick fnatt förra veckan. Kulörtvättprogrammen funkar inte längre - men som tur är går syntetprogrammen bra. Vågar vi gissa på att ett programkort sagt upp sig??? Så vi får väl hoppas att programkortet för syntetprogrammen håller ett tag nu!

    SvaraRadera