söndag 14 mars 2010

Annat än vardagsmat

När det är helg tycker jag det är kul att laga mat. Att laga vardagsmaten är tråkigt och det är svårt att variera sig. Känns det igen?
Igår lagade jag till en sorts köttfärsjärpar fyllda med ost och bacon, mumsigt och inte speciellt krångligt. Maken tog den andra halvan av färsen och gjorde biffar smaksatta med bla tacokrydda, vitlök, kanel och soltorkade tomater. Mycket delikat det också. Till detta gjorde vi potatisgratäng, en smarrig sallad och ett glas vin. Perfekt helgmat!

Det är så bra när man gör många biffar för då är det bara att frysa in och ta fram en vardag!

Kramar, Helene

2 kommentarer:

  1. Hej Helene och tack snälla du för awarden! Jag tycker också att det är oerhört tråkigt att laga vardagsmat. Här hemma blir det mycket makaroner.. tyvärr vill två och ett halvt-åringen knappt äta något annat... Det blir mest makadoner och pov (makaroner och korv).

    Läste i ett äldre inlägg att du gillar Nordljus! Vad roligt för det gör jag också! Du vet väl att du kan vara värdinna för ett Nordljushemparty och få välja produkter ur hela Nordljussortiment som värdinnegåva?! Jag är representant för Nordljus och kommer gärna hem till dig om du är intresserad av ett hemparty!

    Hoppas att du får en riktigt bra start på veckan! Kram

    SvaraRadera
  2. Halloj! Mats önskar ett inlägg med Napoleonbakelser! ;D Kram, BigSis

    SvaraRadera