måndag 30 januari 2012

Längtar till....

en varmare årstid!


Det är i och för sig helt okej när termometern stannar under nollsträcket och snön ligger kvar. Slask är inte speciellt trevligt, men just nu är det så rackarns halt på vägarna runt omkring att det nästan är livsfarligt att sticka näsan utanför dörren! Så jag har satt broddar under skorna!! Är det tantvarning eller bara förståndigt!? Gå försiktigt allihopa!

Må så gott så här på en ny vecka!

Kramar, Helene

lördag 28 januari 2012

I ♥



Mixade mig en egen tulpanbukett igår! Älskar krispet av stjälkarna!
Jag har inte många laster utan unnar mig en ny tulpanbukett varje vecka.

Ha en skön lördag!

Jag ska ta med mig maken på en långpromenad. Här har vilats tillräckligt i veckan då jag varit däckad av en förkylning - inte helt ovanligt i dessa tider, men så tröttsamt.

Kram på er!

Helene

fredag 27 januari 2012

Hallå!!

Herregud, nästan en hel månads bloggtorka! Det har inte funnits en gnutta idéer överhuvudtaget och jag har till och med funderat på att sluta helt. Kameran har också fått vila, inte ens det har varit roligt. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi just börjar lämna den mörkaste årstiden.

Men nu ser jag fram emot vår och sol!! Plus att det ska resas en hel del i år, två långväga resor är redan inbokade! Berättar mer längre fram......

Så här på ett nytt år är det hög tid att förnya sig lite. Vi har vänt bordet i köket och det blev ett helt nytt rum. Det blev kanske inte så snyggt med kökslampan, hur är det tänkt med kontakter egentligen när hus byggs?!

Lite nytt på köksbordet också:


I min vackra Svalan soppterrin (ett traderafynd!), finns en gullranka som förhoppningsvis ska få tillräckligt med ljus för att överleva där. 

Ha en härlig fredag och en härlig helg!!

Kramar, Helene